Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen? Laat u overtuigen door ons verhaal!

Rietveld Meubelen is een jonge onderneming die meubelen en interieurbetimmeringen op maat levert. In 2010 is het bedrijf opgericht, in de tussenliggende jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan met de realisatie van een groot assortiment aan meubelen en interieurbetimmeringen. Wij leveren diverse soorten kasten, keukens, eethoeken, tv meubels, haardmeubels et cetera.

U kunt bij ons terecht voor de realisatie van een door uzelf ontworpen meubel, maar wij helpen u ook graag bij het maken van een ontwerp om dit vervolgens te realiseren. Wij leveren meubelen gemaakt van een groot assortiment aan materialen en houtsoorten. Hierbij zoeken wij altijd naar materialen die passen bij uw wensen en budget.
Alle meubelen worden exclusief naar uw wensen op maat gemaakt, hierin zoeken wij altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere klant uniek is en zijn eigen specifieke wensen heeft, dit vindt u terug in onze aanpak.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn en wat wij doen, neem dan snel contact met ons op. Kijk ook in ons portfolio om te zien wat voor maatwerk wij reeds geleverd hebben. Wij komen graag met u in contact om ook uw wensen te realiseren.

Rietveld Meubelen is vanaf 2018 onderdeel van Bouwbedrijf Rietveld. Bouwbedrijf Rietveld richt zich op de complete bouw en verbouw van woningen en interieurs. Met de combinatie van deze twee bedrijven, en de nauwe samenwerking met Schildersbedrijf Rietveld, kunnen wij totaalprojecten voor onze klanten verzorgen.

Hartelijke groet,
Eric Rietveld
Rietveld Meubelen